Na kole do korálkového kraje Jizerských hor

Vítejte u dalšího dílu pořadu Cyklotoulky, tentokrát vás vezmeme do kouzelných Jizerských hor! Tato oblast je proslulá nejen krásnou přírodou, ale i bohatou sklářskou historií a výrobou korálků, která vás okouzlí na každém kroku. Vašimi průvodci budou Standa Bartůšek a Eva Brodnianska, kteří vás provedou těmi nejzajímavějšími místy tohoto malebného kraje.

Na kole do korálkového kraje Jizerských hor

Vítejte u dalšího dílu pořadu Cyklotoulky, tentokrát vás vezmeme do kouzelných Jizerských hor! Tato oblast je proslulá nejen krásnou přírodou, ale i bohatou sklářskou historií a výrobou korálků, která vás okouzlí na každém kroku. Vašimi průvodci budou Standa Bartůšek a Eva Brodnianska, kteří vás provedou těmi nejzajímavějšími místy tohoto malebného kraje. A pozor – tenhle díl slibuje nečekané překvapení! Jak to dopadne, když Standa nakonec skončí ve vodě? Pojďte to s námi zjistit a užít si výlet plný dobrodružství a historie!

Kliknutím na libovolný obrázek jej otevřete v galerii zvětšený. Prohlížení pak můžete ovládat klávesnicí, myší nebo dotykem.