Plzeňský kraj na kole i na handbiku

V dnešním díle pořadu Cyklotoulky se vydáváme na nezapomenutelnou cestu po Plzeňském kraji, kde nás provází Vilém Dubnička, který to tu zná jako své boty, a Zbyněk Švehla, veleúspěšný handicapovaný sportovec. Společně mají pět kol – Vilém na dvou kolech a Zbyněk na handbiku se třemi koly.

Plzeňský kraj na kole i na handbiku

V dnešním díle pořadu Cyklotoulky se vydáváme na nezapomenutelnou cestu po Plzeňském kraji, kde nás provází Vilém Dubnička, který to tu zná jako své boty, a Zbyněk Švehla, veleúspěšný handicapovaný sportovec. Společně mají pět kol – Vilém na dvou kolech a Zbyněk na handbiku se třemi koly. Naše trasa nás zavede do malebných lokalit, jako jsou Kladruby, kde obdivujeme architektonické dílo Santiniho, a prozkoumáme okolí Konstantinových Lázní a Bezdružic.

Tento díl je ideální pro všechny milovníky cyklistiky, historie a krásné přírody. Objevte s námi tajemství Plzeňského kraje, který nabízí nejen krásné cyklostezky, ale i bohatou kulturní historii. Připojte se k našemu putování a zjistěte, proč je Plzeňský kraj skvělou destinací pro aktivní dovolenou. Nezapomeňte dát like a odběr pro další epizody plné dobrodružství a inspirace!

Kliknutím na libovolný obrázek jej otevřete v galerii zvětšený. Prohlížení pak můžete ovládat klávesnicí, myší nebo dotykem.